Te koop: LG Airco Met Montage

Standard Inverter VEnergiezuinigDe Standard Inverter V is het basismodel van de LG RAC lijn Deze unit met energielabel A voor koelen en A voor verwarmen is erg energiezuinig GeruisloosMet 17 dB is deze airconditioner bovendien compleet stil U merkt nauwelijks dat de airco aanstaat SchoonDaarnaast beschikt dit aircosysteem over filters die de lucht schoon en fris houden en schadelijke stoffen elimineren Met de Plasmaster ionen wordt de binnenkant van de airco schoongemaakt Dit zorgt voor een nog comfortabeler klimaat Ook pollen en fijn stof worden met behulp van de technologie van 3M verzamelt in de filter
www.mkairco.nlKosten: Vraagprijs € 1300,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


LG Airco Met Montage

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:17-11-2015 om 16:27u
Door:mk airco
Bekeken door: 2346 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:heerhugowaard
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 1300,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.